Stöd och material

Du är inte ensam

Här har vi samlat de verktyg och stöd som finns för dig som patient i din behandling. Det finns även mycket bra information om stöd vid ledgångsreumatism, psoriasisartrit eller ulcerös kolit på 1177.se.

Sidekick stödprogram

Sidekick är en patientstödsapp där du som ordinerats Xeljanz och lever med ledgångsreumatism eller psoriasisartrit får hjälp att ta ett steg i taget för ökad livskvalitet och bättre välbefinnande!

Popit patientstöd

När du blev ordinerad Xeljanz av din vårdgivare kan du ha fått ett Popit Startkit innehållande en Sense-enhet (medicinteknisk produkt), material om patientstödet Popit samt en patientbroschyr om din Xeljanz-behandling.

​​​​​​​Popit stödjer dig under din behandling med Xeljanz!

Sample image -5

Checklista inför besök på kliniken

Det är viktigt att vara förberedd inför sitt besök på kliniken så att du får ut mesta möjliga av besöket. Här hittar du ett dokument som kan hjälpa dig på traven.

Ladda ner checklista
Sample Image -5

Frågor att ställa till din läkare

Vi har även samlat en del andra frågor inför ditt besök. De kan underlätta samtalet mellan dig och läkaren om vad du kan förvänta dig när du behandlas med XELJANZ för ledgångsreumatism, psoriasisartrit eller ulcerös kolit.

​​​​​​​Du hittar frågorna här och kan ta med dig resultatet till din behandlande läkare.​​​​​​​

Ladda ner frågor
Sample Image -5

Bedöm dina besvär för ledgångsreumatism

I 3 enkla steg kommer vi hjälpa dig att förbereda för en mer produktiv konversation med din läkare om hur ledgångsreumatism påverkar ditt liv. Du kommer att kunna maila eller skriva ut ditt resultat för att ta med till din behandlande läkare.

Bedöm dina besvär
Sample Image -5

Hur fungerar din behandling för ledgångsreumatism?

Ta några minuter varje dag för att fylla i dina symtom i detta uppföljningsverktyg. Oroa dig inte om du hoppar över en dag. Med tre enkla steg hjälper vi dig att kunna får ett bättre samtal med läkaren om hur ledgångsreumatism påverkar ditt liv.

Gå tilll behandlingsverktyget